anai's FotoPage

By: anai anai

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Friday, 14-Sep-2007 06:03 Email | Share | | Bookmark

 
 
 
View all 5 photos...
Ari tu teman Zinta pegi buat show kat Impiana KLCC dengan Dee. Ramai la jugak orang...


Saturday, 8-Sep-2007 05:41 Email | Share | | Bookmark
Anai-Anai

Anai-Anai
tak tau nak buat apa...jadi....kita main tangkap2 gambar je....


Thursday, 30-Aug-2007 10:03 Email | Share | | Bookmark
Ambang Merdeka

Kak Liza
Lia
Seri
View all 6 photos...
Sebenarnye dah abis keje dah...tapi nak balik rasa macam malas pulak! Jalan jam pulak tu kat luar . Ari ni banyak jalan dah tutup untuk Ambang Merdeka punya event tonite. Malam ni takde plan lagi. Esok...might come to office to watch the Merdeka Parade from the office . Tu untung dia kalau dapat office facing to the road side...

Attached....photoes of my office-mates..beautiful people around me...














[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net